Vnuk pobodal dědečka i jeho kamaráda! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vnuk pobodal dědečka i jeho kamaráda!

V tomto domku prolil vnuk krev dědečka a jeho ošetřovatele.
V tomto domku prolil vnuk krev dědečka a jeho ošetřovatele. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Na vlastního dědečka a jeho kamaráda, který ho ošetřoval, zaútočil nožem jeho vnuk v Postřelmově. Na Šumpersku jde už o třetí vražedný útok během devíti dnů.

Podle dostupných informací pobodal mladý muž nejprve nemocného dědečka, poté zaútočil na jeho přítele, který se ho snažil bránit. Oba muži útok přežili, těžce zraněn byl děda, který nyní v olomoucké nemocnici bojuje o život. Druhý muž byl poraněn lehce. Motiv útoku podle police zatím není jasný. „Kriminalisté se aktuálně zabývají případem dvojnásobného pokusu vraždy, ke kterému došlo ve středu ve večerních hodinách v Postřelmově na Šumpersku.

Z útoku na dva seniory je podezřelý mladý muž, kterého jsme zadrželi,“ sdělil Aha! policejní mluvčí Libor Hejtman. Na Šumpersku jde o třetí případ tohoto druhu. Minulý týden v úterý zavraždila svého měsíční syna žena (26), v pátek ve Velkých Losinách ubodal svého o rok mladšího kamaráda mladík (18). Policisté jej při jeho běsnícím útoku postřelili dvakrát do ruky, po převozu do nemocnice pachatel zemřel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.