Autem kličkoval mezi turisty na Karlově mostě: Schytal směšnou pokutu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Autem kličkoval mezi turisty na Karlově mostě: Schytal směšnou pokutu

Kolemjdoucí jen zírali, kam se cizinec s autem vydal...
Kolemjdoucí jen zírali, kam se cizinec s autem vydal... (Foto MP Praha)

Slalomem mezi procházejícími turisty na pražském Karlově mostě na sebe v pátek upozornil cizinec v bílém audi. Dostal pokutu, pak parkoval bez placení. Strážníci ho nechali odtáhnout.

Na vyhlídkovou cestu po Karlově mostě se cizinec vydal v pátek odpoledne. Nezastavil ho ani zákaz vjezdu. Kolemjdoucí žena na jeho bezohlednou jízdu upozornila strážníky. Ti auto vypátrali na placeném parkovišti, ovšem bez zaplaceného stání. Nechali ho proto odtáhnout.

„Za průjezd zákazem vjezdu byla udělena nejvyšší možná pokuta dva tisíce korun,“ sdělila policejní mluvčí Irena Seifertová. Za oba přestupky i odtah cizinec zaplatil »jen« šest tisíc korun. Proč se vůbec na most vydal, ale strážníkům nevysvětlil.

Přečtěte si
AHel
2. 1. 2023 • 13:03

Tomu nerozumím, to je totálně směšná pokuta. Za tento přestupek s ohrožením lidí a památky nedozírné hodnoty bych napařila 20 tis. Kč, aby si to každý rozmyslel. Nechápu, proč jsou pokuty tohoto typu tak levné, to mi hlava nebere!!!!!

begonie
14. 9. 2022 • 06:52

2 tisíce je výše pokuty za jízdu po Karlově mostě???? No tak to se dá čekat, že kvůli slávě na sociálních sítích se těch aut tam objeví víc

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.