Na české sázkaře čekají štědré registrační bonusy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Na české sázkaře čekají štědré registrační bonusy

 (©artursz /Fotky&Foto)

Sázkové kanceláře se z podstaty věci snaží přilákat co nejvíce nových sázejících a rozšiřovat si tak svou základnu, díky čemuž se ale doslova předhánějí v tom, kdo potencionálním zájemcům o jejich služby nabídne lepší vstupní podmínky. Pokud jste tedy nováčkem ve světě sázení online, tak si tuto šanci nenechte ujít a při registraci se nezapomeňte přihlásit o svůj registrační bonus, na nějž máte nárok.

Nabízeny jsou i registrační bonusy bez vkladu

Řeč je o zajímavých bonusech již za samotné vytvoření účtu, které se obvykle pohybují v řádech nižších stokorun, jež tipérům umožní si vsadit i bez toho, aniž by museli na své hráčské konto vkládat jedinou korunu. V takovém případě hovoříme o bonusech bez vkladu, které mají v nabídce kupříkladu české sázkovky Fortuna, Tipsport či Chance.

Tyto bonusy za registraci, které nabydete i bez provedení vkladu, se osvědčily hlavně z důvodu zpřísněné legislativy ohledně sázení a nutnosti ověřování každého účtu. České sázkové kanceláře se snaží motivovat zájemce o online sázení, aby učinili všechny tyto úkony a mohli tak plnohodnotně využívat jejich služby. Kdy i vy budete mít šanci si nárokovat tuto odměnu? Bonus lze získat za registraci, ověření hráčského účtu a případně ještě za doplnění vybraných osobních údajů, jež si od vás sázkovka vyžádá.

Nejatraktivnější jsou bezesporu vkladové bonusy

Zatímco bonusy bez vkladu se řádově pohybují ve stokorunách, tak vkladové bonusy se mohou pohybovat klidně i v jednotkách desetitisíců. Jasným důkazem budiž aktuálně nejvyšší vkladový bonus na českém trhu, který naleznete u sázkové kanceláře Tipsport. Činí až 50 tisíc Kč, přičemž dalších 150 Kč na sázení u Tipsportu získáte za plnohodnotnou registraci. Vstupní bonusy tedy mohou mít několikero různých podob, nejčastěji jsou nicméně nabízeny právě tyto vkladové bonusy.

Co to vlastně je ten vkladový bonus? Jedná se povětšinou o navýšení prvního vkladu tipéra, případně několika úvodních vkladů. O štědrosti vkladových bonusů vypovídá i fakt, že díky nim můžete klidně zdvojnásobit peníze na vašem sázkařském kontě. Avšak háčkem jsou relativně přísné podmínky pro vybrání tohoto bonusu. Bonus většinou nedostanete ihned po vkladu. Připsaný je nejdříve poté, co prosázíte určitou částku, jakou si určí sázková společnost. Ta je obvykle ve výši pěti až desetinásobku výše bonusu.

Tím ale bonusové podmínky ještě nekončí, dále bývá specifikováno i to, do kdy musíte toto prosázení provést či to, jaké tikety se do prosázení započítávají. Určen bývá například i minimální kurz, který musí tiket mít či v pravidlech lze nalézt, že do prosázení nejsou započítávány tikety, u nichž byl proveden cash out.

Čtěte podmínky bonusu

Při registraci se tedy důkladně zajímejte i o to, jaké podmínky musíte splnit, abyste si mohli nechat bonus vyplatit či si předem zjistěte, do jakých her je možné připsané peníze bez omezení použít. Zkrátka u registračních bonusů občas platí, že je lepší mít vrabce v hrsti nežli holuba na střeše. To je obzvláště dobré zmínit pro ty z vás, kteří dosud s žádnými podobnými bonusovými akcemi sázkových kanceláří neměli žádnou zkušenost.

Stejně tak se může hodit i informace o tom, jak požádat o tyto bonusy a mít na ně nárok. Pro jejich uplatnění totiž můžete být během registračního či vkladového procesu vyzváni k zadání promokódu - bez jeho zadání byste o nárok na bonus přišli. Rovněž pozor na to, že musí být napsán zcela bez chyby, je nutné rozlišovat malá a velká písmena. Většinou ale žádný bonusový kód zadávat nemusíte, jen během registrace je potřeba zaškrtnout políčko, že o daný bonus máte zájem.

18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.