Kateřina Jacques: Nejhezčí poslanecké koťátko! Rajcovní! A volná! Od rozvodu neměla chlapa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kateřina Jacques: Nejhezčí poslanecké koťátko! Rajcovní! A volná! Od rozvodu neměla chlapa!

Sexy postava Kateřiny Jacques. Jen málo mužů by nechala chladnými…
Sexy postava Kateřiny Jacques. Jen málo mužů by nechala chladnými… (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Pánové, tohle je šance, jak urvat milostný jackpot snů! Pohledná, štíhlá, chytrá, sexy, veselá a hravá, a k tomu ještě dobře zajištěná (měsíční čistý plat kolem 100 000 Kč).

Pánové, tohle je šance, jak urvat milostný jackpot snů! Pohledná, štíhlá, chytrá, sexy, veselá a hravá, a k tomu ještě dobře zajištěná (měsíční čistý plat kolem 100 000 Kč). Poslankyně Kateřina Jacques (36, Strana zelených) je od letního rozvodu s manželem Christianem stále sama!

Je to až k nevíře – když se podíváte na její sexy postavičku a dovádivý kukuč, uznáte, že by o chlapy neměla mít nouzi. Kvůli pracovnímu vytížení má ale asi jen málo času k seznámení…

Jaký muž by byl pro Kateřinu ten pravý? Hodný a tolerantní, nejlépe bez závazků, aby se mohl postarat i o dceru Ninu (12 let) a syna Sebastiana (12 let). Tak nějak by mohl vypadat inzerát poslankyně na seznámení…

Protože ale nemá na jeho podání čas, deník Aha! jí pomůže. Takže pánové, jste také sami? Splňujete požadavky inzerátu? A máte co nabídnout? Ozvěte se na adresu aha@ahaonline.cz, přiložte svoji fotku a krátké vyznání pro Kateřinu. Všechny nabídky krásné poslankyni předáme.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.