Problém ženy s plnovousem: Přitahuji jen fetišisty... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Problém ženy s plnovousem: Přitahuji jen fetišisty...

Harnaam už o svých problémech hovořila i v televizi.
Harnaam už o svých problémech hovořila i v televizi. (Foto Profimedia.cz)

Už si zvykla na šikanu i posměšky, ale nemůže se smířit s tím, že si nemůže najít pořádného chlapa.

Britka Harnaam Kaurová (31), které začaly první vousy růst ještě před pubertou a dnes má plnohodnotný plnovous, si stěžuje, že randění je pro ni velkým problémem. „Zkoušela jsem se seznamovat s muži, ale moje vousy je vždy odradily. Zajímali se o mě jen fetišisté. V 21 letech jsem se dokonce zasnoubila, ale muž, kterého mi podle tradice vybrala moje indická rodina, mě nakonec odmítl, protože jsem už nebyla panna,“ uvedla Harnaam. Ze své neradostné situace nevidí východisko, protože věčné holení a depilace voskem vždy způsobily, že chloupky byly tvrdší a tmavší. Proto se nakonec rozhodla nechat vousy růst.

Rozházené hormony

Harnaam byl ve 12 letech diagnostikován syndrom polycystických vaječníků, což je stav, který kromě jiného zvyšuje hladinu mužských pohlavních hormonů. Příznaky zahrnují nepravidelnou menstruaci, rostoucí chloupky na obličeji a potíže s otěhotněním.

Přečtěte si
ptacek5
8. 3. 2022 • 09:16

A koho jiného by měla přitahovat? Nevypadá moc žensky a ještě má vousy. Myslím, že existují techniky, které ji vousů dokáží zbavit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.