Jak oslavit stovku? Co takhle další tetování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jak oslavit stovku? Co takhle další tetování!

Gloria Webergová a její tetování.
Gloria Webergová a její tetování. (Foto Facebook)

K tak významnému životnímu jubileu se dává pořádná kytice, dárkový koš plný dobrot. Na tohle ovšem Američanka Gloria Webergová kašle, sté narozeniny oslavila v tetovacím salonu!

Od druhého března tak zdobí její levou paži nápis NY NY 1922, který znázorňuje místo a datum jejího narození. Jde o New York ve státě New York. K tomu postava matky Země a sedm hvězd, každá za jedno z jejích dětí. Čiperná stařenka se nechává tetovat pravidelně, od svých osmdesáti má každých 10 let schůzku s tatérským mistrem.

Další plánuje, až jí bude 110 let. Vysokoškolsky vzdělaná dáma, která se do školy vrátila v 55, pravidelně cvičí vodní aerobik a občas si dopřeje sklenku červeného. „Být neustále aktivní, ne sedět doma v křesle,“ prozradila webu Today.com recept na dlouhověkost. Mimochodem, řídí se i tibeským moudrem: „Tajemství, jak žít dobře a dlouho je: jíst do polosyta, chodit dvakrát, smát se třikrát a milovat bez míry.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.