Verunka a Nikolka: Jedna bez druhé nemůže být! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Verunka a Nikolka: Jedna bez druhé nemůže být!

Verunka (vlevo, přidržuje ji její vlastní máma Jaroslava Trojanová) s Nikolkou umějí pěkně řádit.
Verunka (vlevo, přidržuje ji její vlastní máma Jaroslava Trojanová) s Nikolkou umějí pěkně řádit. (pro Aha! – Libor Broža)

TŘEBÍČ – Kašlou, smrkají, berou antibiotika, ale přesto bez sebe nevydrží! Nikolka a Verunka si pořád chtějí spolu hrát! Rodiny vyměněných holčiček se po čtyřdenní pauze zaviněné nemocemi opět vrátily k vzájemným návštěvám.

Kašlou, smrkají, berou antibiotika, ale přesto bez sebe nevydrží! Nikolka a Verunka si pořád chtějí spolu hrát! Rodiny vyměněných holčiček se po čtyřdenní pauze zaviněné nemocemi opět vrátily k vzájemným návštěvám. A holčičky Nikolka (biologická dcera manželů Čermákových) a Verunka (biologická dcera Libora Broži a Jaroslavy Trojanové) si hned spolu pořádně zařádily!

Sychravé podzimní počasí dává rodinám Nikolky a Verunky pořádně zabrat. Obě rodiny i samy holčičky marodí na střídačku už třetí týden. Sotva se jedné holčičce trochu uleví, hned vylétne teplota té druhé a lepší to není ani s tatínky a maminkami.

Přesto se už rodiny vrátily k vzájemným »poznávacím« návštěvám. „Ve středu jsme byli my u Čermákových, v pátek se tam zastavíme taky. O víkendu přijedou zase oni k nám,“ podotkl Libor Broža. Jen co se holčičky uzdraví, začnou si je rodiny zase vyměňovat. Termín definitivního návratu dětí k biologickým rodičům však stále zůstává velkou neznámou.

Rodiny z Jabloňova a Přibyslavic také stále čekají na výsledky znaleckých posudků z oboru psychologie, které podstoupily v motolské nemocnici. Na jejich základě bude s právníkem třebíčské nemocnice zahájeno jednání o odškodném.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.