Dobře vybavený za 24 000 měsíčně... Ten byt nemá záchod?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Dobře vybavený za 24 000 měsíčně... Ten byt nemá záchod?!

Jak praktické, sprcha vedle sporáku.
Jak praktické, sprcha vedle sporáku. (Foto Twitter)

Útulný byteček v londýnské čtvrti Notting Hill si lze pronajmout na místní poměry za babku – v přepočtu za 24 000 Kč měsíčně. Má jen jednu nevýhodu: není v něm záchod!

Místní realitní kancelář přitom inzeruje byt jako »dobře vybavený«, ale že si má nájemník přibalit nočník, o tom se nezmiňuje. „V bytě je zařízená kuchyň, sprchový kout...“ vyjmenovává inzerát přednosti nabídky. Sprchový kout ale stojí v kuchyni vedle sporáku. Snad pro případ, že by nájemník chtěl vařit a sprchovat se současně. A pak už stačí jen vyjít do patra, kde leží na podlaze matrace, a uložit se ke spánku. V srpnu byl ve stejné čtvrti k mání byt bez sprchy a bez postele. Místní proto bydlení v Notting Hillu vtipně označují za nevšední zážitek. Ale co, bydlet na místě, kde se natáčela komedie Notting Hill s Julií Robertsovou (53) a Hughem Grantem (60), za kapku nepohodlí stojí.

Přečtěte si
koliaska
31. 10. 2022 • 18:31

Věřím tomu, že toto není pouze v Londýně, ale třeba v Praze by se určitě takový byt za takovou cenu dal najít také. Sama jsem tam dlouhá léta bydlela v opravdu malinkatém bytečku. Nájem byl ale pro mě přijatelný a ten nedostatek místa mi až tak nevadil. Super bylo i to, že byl zrekonstruovaný. Byly tam kompletně nové vinylové podlahy od http­s://ww­w.ves­na.cz­/viny­love-podlahy

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.