Rádce Aha! Tipy na nejlepší knihy tuzemského trhu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Rádce Aha! Tipy na nejlepší knihy tuzemského trhu!

Ilustrační foto
Ilustrační foto (istock.com)

Jste zavření doma a máte toho dost? Kdy jindy si dopřát čas na čtení než dnes, kdy mají knihy svůj den. Aha! nabízí tipy na novinky, které jste určitě ještě nečetli.

Jackie a Maria

Jackie Kennedyová miluje svého manžela posedlého politikou. Maria Callasová je na vrcholu operní kariéry, ale má manželství bez lásky. Oběma změní život setkání s Arim Onassisem. Kam jsou ochotné zajít?

Mimochodem

Paměti slavného režiséra Woodyho Allena, který popisuje dětství v Brooklynu, své začátky, první filmy, manželství i lásky a odhaluje své démony a omyly.

Na motorce kolem světa

Příběh o jedné cestě kolem světa, dvou lidech, pěti stech západů slunce a bezpočtu dechberoucích výhledů ze sedla motorky.

Zpověď bratra Haluina

Poté, co při rekonstrukci střechy kláštera spadne bratr Haluin ze střechy, svěří se bratru Cadfaelovi se smutným příběhem lásky, kterou prožil před vstupem do kláštera. Po uzdravení se vydává na kajícnou pouť...

Lavička

Cat čeká na Sama na lavičce v londýnském Hampstead Heath. Před deseti lety uzavřeli dohodu: ještě jednou se sejdou, a buď jejich láska skončí, nebo začnou znovu. Dokážou napravit chyby a odpustit si lži?

Knihkupectví ztrát a nálezů

Natalie se stává dědičkou knihkupectví a pečovatelkou svého dědečka. Aby měla na péči, rozhodne se obchod prodat. Jenže dědeček je proti a Natalie díky knihám nachází poznání a lásku.

Samota Christlhof

Christlhof nechvalně proslul kvůli sériovému vrahu Ivanu Roubalovi. Podle legendy statek proklela čarodějnice. Po jejích stopách se vydává Julius von Živný, levoboček rakouského rytíře...

Čtvrteční klub amatérských detektivů

V malé vesnici se čtyři přátelé scházejí a řeší nevyřešené vraždy. Když je místní developer nalezen mrtev, ocitnou se u skutečného případu. A i když jim táhne na osmdesát, mají pár es v rukávu.

Proč právě dnes

23. duben je symbolickým datem, protože v něm zemřely tak významné literární osobnosti jako např. William Shakespeare nebo Inca Garcilaso de la Vega. Slaví se od roku 1995 ve více než 100 zemích světa.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.