Šťastný příběh lockdownu: Pár z internetové seznamky čeká trojčata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šťastný příběh lockdownu: Pár z internetové seznamky čeká trojčata!

Megan a Clayton: láska na první pohled.
Megan a Clayton: láska na první pohled. (Foto Profimedia.cz)

Pandemie koronaviru dokázala v Británii takřka zastavit život – ale ne tak úplně. Dokazují to Megan Smythová (31) a Clayton Whittaker (41). Lockdown naopak urychlil jejich love story.

Bagrista a koordinátorka zdravotnických dodávek se poznali na internetové seznamce v květnu, jiskra rychle přeskočila. A když vláda důrazně naléhala, ať lidé zůstávají co nejvíc doma, zariskovali a nastěhovali se k sobě. To se znali čtyři týdny. „Hned na prvním rande jsme si tak skvěle sedli, že jsme se pak vídali každý další den. A sestěhování bylo prostě přirozené,“ říká Clayton. „Pořád tomu nemůžu uvěřit! Takhle jsem si rozhodně tenhle rok nepředstavovala. Roku 2013 jsem ovdověla a až do letoška jsem moc nerandila. S jedním přítelem jsem se rozešla v lednu, s dalším v březnu to dlouho netrvalo. To jsem všechny chlapy odepsala,“ popsala listu Daily Mail.

V srpnu Meghan zjistila, že je těhotná. Zářijový ultrazvuk odhalil trojčata.

„Fakt jsem nečekala, že koncem roku už budu těhotná.“ A kdyby jen těhotná: čeká trojčata, a to jednovaječná! Když už někdo přirozeně počne trojčata, bývají dva sourozenci identičtí a ten třetí z druhého embrya. „Dvojčata jsou v naší rodině celkem běžná, ale když se na ultrazvuku objevilo třetí dítě, Clayton zbělal jako stěna. Někde jsem četla, že je větší šance stát se prezidentem!“ směje se nastávající máma.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.