Chvíle hrůzy! Dobýval se ženě (24) do auta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chvíle hrůzy! Dobýval se ženě (24) do auta

Karolina byla strachy bez sebe, útočícího muže přesto natočila.
Karolina byla strachy bez sebe, útočícího muže přesto natočila. (Foto čtenářka Aha!)

V děsivé drama se změnilo obyčejné čekání na zelenou pro řidičku Karolinu (24) z Ostravy. Muž z vozu před ní se jí bezdůvodně snažil dostat do auta! To ještě navíc i poškodil.

„Muž přede mnou vystoupil z auta, šel ke mně a začal mi lomcovat klikou. Poškrábal mi sklo a zrcátko. Snažila jsem se ho natočit, on udělal to samé. Byla jsem vyděšená,“ líčí Karolina. Když konečně blikla zelená, muž sice odjel, ale na blízkém parkovišti u obchodního centra ženu pronásledoval, než se jí povedlo schovat mezi dodávkami. „Nahlásila jsem ho policii. Na autě mám škodu asi 10 tisíc,“ řekla Karolina. Policie zatím mužovo chování řeší jako přestupek.

Neřádil zdaleka poprvé!

Karolinu ohrožoval recidivista (66), který má za sebou několik incidentů. „Poznala ho kolegyně, kterou před třemi roky fyzicky napadl,“ řekla žena. Muž má mít podle informací Aha! navíc na svědomí i dva roky starý incident, kdy se zabarikádoval ve svém ostravském bytě a hrozil, že zastřelí sebe i zasahující policisty.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.