Peklo skončilo! Malí černoušci jsou doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Peklo skončilo! Malí černoušci jsou doma!

David a Jennifer nebyli včera od mámy a jejího přítele k odtržení.
David a Jennifer nebyli včera od mámy a jejího přítele k odtržení.  (Aha! – Josef Mašek)

PRAHA – Černoušci David (4,5) a Jennifer (3) Ogbuji, kteří předloni s maminkou Bárou Koudelkovou (27) uprchli z Ghany před mafiánským otcem, jsou konečně doma! Zlý sen, který začal v Africe a v Česku pokračoval, tak snad definitivně skončil.

Černoušci David (4,5) a Jennifer (3) Ogbuji, kteří předloni s maminkou Bárou Koudelkovou (27) uprchli z Ghany před mafiánským otcem, jsou konečně doma! Zlý sen, který začal v Africe a v Česku pokračoval, tak snad definitivně skončil.

Bára se stala obětí nigerijské mafie, jejímž členem byl její bývalý partner a otec obou dětí. S nožem u krku podepsala směnky na zhruba 120 milionů korun, peníze skončily kdesi v Nigérii. Když se jí předloni v prosinci podařilo utéct a vrátila se do Česka, doufala, že tu najde bezpečí a klid. Místo toho ji však čekalo další trápení: neměla peníze ani zázemí, a loni v srpnu děti skončily v kojeneckém ústavu. Bára o ně bojovala tři čtvrtě roku a včera si je konečně mohla odvézt domů. To bylo objímání! Když se děti uvelebily v autě, ani za nic je už nechtěly opustit. „Mají strach, že by se zase musely vrátit do ústavu,“ vysvětlila Bára.

Kromě nově zařízeného pokojíčku čekaly v Olomouci na Davida a Jennifer i děti jejího nového partnera Radomíra Lichnovského (43). „Dal jsem si inzerát, že hledám paní, která by se mi starala o děti. Přesně před rokem Bára přijela na kafe a už zůstala. Děti si ji totiž hned oblíbily a i my dva jsme si rychle porozuměli, naše osudy jsou totiž jako přes kopírák,“ řekl Vladimír.

I jeho bývalá žena je totiž ve vězení za podvody, i on dostal děti do své péče, i on tráví spoustu času sportem. A doufá, že společného toho s Bárou budou mít ještě víc. „Když mi kartářka předpověděla novou ženu, smál jsem se. Jenže pak se to vyplnilo, stejně jako všechno ostatní, co řekla. Tak uvidíme – podle ní nám totiž do rodiny přibude ještě holčička,“ usmíval se Radomír.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.