Soudní psycholožka: Vyhazov kvůli sexu s vrahem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Soudní psycholožka: Vyhazov kvůli sexu s vrahem!

Tak Mihajla zvěčnil soudní kreslíř.
Tak Mihajla zvěčnil soudní kreslíř. (Foto Blick.ch)

Švýcarskem zmítá skandál, který až nápadně připomíná děj dramatického hollywoodského filmu. Muž odsouzený za vraždu svede svou psycholožku, zakázanou lásku však odhalí pozorný dozorce. Zatímco ona dostala vyhazov, vrah již nemůže skypovat.

Mihajlo S. (36) si ve věznici St. Johannsen v Bernu odpykával 18letý trest za mord své těhotné přítelkyně Tatiany S. (†31), jejíž vraždu si před 12 lety objednal. Na ženu původem ze Slovenska v roce 2008 zaútočil najatý vrah, který ji ubodal. Tajemství však nedokázal dlouho udržet a k činu se přiznal. Během soudního procesu psychologové došli k závěru, že Mihajlo trpí narcisticko-disociální poruchou osobnosti a má výrazné psychopatické vlastnosti. Právě za mřížemi se setkal s psycholožkou, která šarmu odsouzeného vraha podlehla. Jejich aféra, která měla údajně trvat více než rok, vyšla na světlo díky pozorným dozorcům. Mihajlo si za dobré chování vysloužil možnost videohovorů přes Skype, kde s terapeutkou nejen hovořil, ale zároveň měl i sex. Po jednom takovém hovoru si však jeden ze zaměstnanců věznice všiml, že trestanec udal falešné číslo a celou věc tak odhalil. „Okamžitě jsme si s danou zaměstnankyní promluvili a na místě ji propustili,“ řekl deníku Blick ředitel věznice. Zatímco psycholožka přišla o práci, odsouzený vrah již nemůže skypovat.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.