Nezvládl auto Tři ženy zemřely | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nezvládl auto Tři ženy zemřely

Ve zdemolovaném voze neměly ženy z Havlíčkobrodska šanci přežít.
Ve zdemolovaném voze neměly ženy z Havlíčkobrodska šanci přežít. (ČTK)

JIHLAVA/HROZNĚTÍN – Při nárazu plně obsazeného osobního vozu do stromu zemřely v sobotu mezi obcemi Skála a Rozkoš na Havlíčkobrodsku tři ženy (18, 22 a 35).

Ty seděly při jízdě na zadním sedadle. Utrpěly mnohočetná zranění, kterým na místě podlehly. Řidič (43) a spolujezdec (37) mají lehký a těžký otřes mozku. Požití alkoholu před jízdou u řidiče vyloučila dechová zkouška. Na místo vyrazil i vrtulník záchranné služby, zraněné ale nakonec do pelhřimovské nemocnice přepravily sanitky. Tah z Havlíčkova Brodu do Humpolce policie po nehodě na několik hodin uzavřela.

V Hroznětíně na Karlovarsku zase havaroval v noci na včerejšek mladík (16), který zatím z neznámých příčin nezvládl vůz a vyjel ze silnice. V automobilu s ním jely dvě stejně staré dívky. Jedna z nich nehodu nepřežila a druhá je těžce zraněna. Mladík, který vyvázl jen s lehkým zraněním, neměl doklady k řízení vozidla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.