Rodinný archiv Maláčové: Mým vzorem byl Klaus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rodinný archiv Maláčové: Mým vzorem byl Klaus!

Fotkou z rodinného alba se na sociálních sítích pochlubila ministryně práce Jana Maláčová (39, ČSSD).
Fotkou z rodinného alba se na sociálních sítích pochlubila ministryně práce Jana Maláčová (39, ČSSD). (Foto Facebook Jany Maláčové, ara)

Fotkou z rodinného alba se na sociálních sítích pochlubila ministryně práce Jana Maláčová (39, ČSSD). Je na ní vyfocená jako jedenáctiletá holčička se svým vzorem. A kdo že jím byl? Exprezident Václav Klaus (79).

Snímek pochází z roku 1992, kdy Klaus vystřídal roli ministra financí a českého premiéra v rámci federace. Maláčová se s vrcholovým politikem potkala na Slovensku u přehrady Zemplínská Šírava. Jak sama uvádí, tehdy tam pracoval její tatínek. „Bylo mi 11, hltala jsem politiku a potkala se svým tehdejším idolem, Václavem Klausem. Ano, takový jsem měla dětský vkus. Naštěstí jsem z něj vyrostla,“ uvedla k tomu ministryně se smíchem na Facebooku. A pak se do svého někdejšího vzoru pořádně pustila. „Pamatujete si například, jak nám v devadesátých letech sliboval, že za pár let předhoníme Rakousko, jen když si dostatečně utáhneme opasky! A kam nás celá geniální kupónová privatizace přivedla?“ nenechala Maláčová na exprezidentovi nit suchou.

Fotkou z rodinného alba se na sociálních sítích pochlubila ministryně práce Jana Maláčová (39, ČSSD).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.