Vražda ženy (†47) u soudu: Chtěla se rozvést, manžel ji zastřelil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vražda ženy (†47) u soudu: Chtěla se rozvést, manžel ji zastřelil!

Muž (50) v rychnovské restauraci zastřelil manželku: U soudu: U soudu se přiznal, svého činu litoval
Muž (50) v rychnovské restauraci zastřelil manželku: U soudu: U soudu se přiznal, svého činu litoval (Blesk - Jitka Pecharová)

Nechtěl přistoupit na rozvod, manželka Helena D. (†47) na něm ale trvala. Miloslav D. (50) proto loni v červenci zastřelil v restauraci v Rychnově nad Kněžnou, v níž se sešli kvůli projednání rozvodu.

„Na to setkání jsme se šli domluvit na podmínkách rozvodu, ale já jsem o ni nechtěl přijít. Vzal jsem s sebou zbraň, abych zdůraznil, jak moc mi na tom záleží a uvažoval jsem, že se zastřelím,“ přesvědčoval muž soudce. S manželkou spolu žili 23 let a měli spolu tři děti. Podle obžaloby se ale pár často hádal. „Řekl jsem jí, že ji miluju. Ona se mi vysmála. Řekla, že mě už nemá ráda, že jsem přišel i o děti. V tu chvíli se mi zhroutil svět. Chtěl jsem to ukončit, ale stalo se něco, co jsem nepředpokládal,“ řekl muž, který s legálně drženou pistolí, přinesenou v tašce, střelil choť do hlavy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.