Chtěl shodit expřítelkyni z balkonu... zachránila ji vyděšená sousedka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Chtěl shodit expřítelkyni z balkonu... zachránila ji vyděšená sousedka!

Ilustrační foto
Ilustrační foto (Michal Israel Volf)

Okamžiky hrůzy připravil své bývalé partnerce muž (26) z Písecka. Při hádce se rozběsnil tak, že jí vyhrožoval smrtí. Snažil se ji dokonce přehodit přes zábradlí balkónu a málem se mu to podařilo. Přestal, až když se do sporu vložila sousedka.

Rozchod po velké lásce zřejmě neunesl hrubián, který se v pátek večer pohádal s expřítelkyní. Mladá žena si přišla do bytu pro své věci. To ho rozběsnilo natolik, že jí oblečení a další předměty vyházel na balkon. „Když si je chtěla vzít, snažil se ji přehodit přes zábradlí balkónu. Tomu zřejmě zabránila žena odvedle,“ řekl policejní mluvčí Jiří Matzner. Vyděšená sousedka totiž na něj začala křičet, že volá policii. „Bývalá přítelkyně se mu při tom vytrhla a utekla do bytu. I tam jí však zřejmě opět napadadl a vyhrožoval likvidací,“ dodal Matzner. Násilníkovi hrozí za nebezpečné vyhrožování až rok za mřížemi.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.