Vrah Kajínek: V reklamě Novy! A zadarmo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vrah Kajínek: V reklamě Novy! A zadarmo!

Jiří Kajínek
Jiří Kajínek (ČTK)

PRAHA – Nejslavnější český vězeň, na doživotí odsouzený dvojnásobný vrah Jiří Kajínek (46), se stal hvězdou reklamy TV Nova! V inzerátech v několika časopisech totiž láká diváky na nový seriál Novy »Útěk z vězení«.

Nejslavnější český vězeň, na doživotí odsouzený dvojnásobný vrah Jiří Kajínek (46), se stal hvězdou reklamy TV Nova! V inzerátech v několika časopisech totiž láká diváky na nový seriál Novy »Útěk z vězení«. Kajínek prý bude seriál pravidelně sledovat a bude hrdinům držet palce, aby se jim útěk podařil…

„Vím také něco o tom, jak se dá z vězení utéct a musím říci, že utéct z vězení, které je v seriálu ukázáno, bude opravdu velice náročné,“ takto doporučuje Kajínek divákům seriál o vězních v tištěném inzerátu, který si Nova zaplatila v časopise Marketing and Media a několika dalších novinách. Inzerát má formu rukou psaného dopisu s Kajínkovým podpisem. Podle mluvčí Novy Veroniky Šmítkové nedostal Kajínek za propagaci seriálu ani korunu. Nova také nevidí nic neetického na reklamě s odsouzeným vrahem. Jiného názoru je ale Rada pro reklamu. „Pokud k nám dorazí stížnost na neetičnost této reklamy, tak si dovedu si představit, že může být nakonec reklama stáhnuta. Tak jako v případě reklamy s Kajínkem na rádio Frekvence 1 – »Rádio na doživotí«.,“ řekl deníku Aha! šéf rady Ladislav Šťastný.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.