Automobil hořel za jízdy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Automobil hořel za jízdy

Plameny auto zcela zničily.
Plameny auto zcela zničily. (pro Aha! – Jan Dušek)

HRADEC KRÁLOVÉ – Neobvyklý pohled se naskytl řidičům, kteří včera jeli po hlavním tahu z Hradce Králové do Jaroměře. Zničehonic začal přímo na silnici hořet jako pochodeň osobní vůz audi.

Neobvyklý pohled se naskytl řidičům, kteří včera jeli po hlavním tahu z Hradce Králové do Jaroměře. Zničehonic začal přímo na silnici hořet jako pochodeň osobní vůz audi. Plameny byly tak vysoké, že úplně zničily několik stromů rostoucích podél silnice.

„Takové plameny při požáru auta jsem snad ještě neviděl,“ řekl Aha! jeden ze zasahující hasičů. Řidič vozu i jeho spolujezdec naštěstí stačili z automobilu včas vyskočit, audi pak skončilo v poli. Během několika minut požár auto úplně zničil. Ani rychlý zásah hasičů nedokázal zabránit škodě, kterou vyšetřovatel předběžně stanovil na půl milionu korun. Proč začal vůz hořet, není zatím jasné, pravděpodobně půjde o technickou závadu v palivové soustavě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.