Miliardář Štěpánek (†66) zemřel: SPÁCHAL UHLOBARON SEBEVRAŽDU?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miliardář Štěpánek (†66) zemřel: SPÁCHAL UHLOBARON SEBEVRAŽDU?!

Fotografie
Fotografie (internal)

Uhelný magnát jeden z nejbohatších Čechů František Štěpánek (†66) je po smrti. Údajně měl spáchat sebevraždu kousek od svého sídla v Dolním Rychnově na Sokolovsku. Mrtvého uhlobarona, kterého časopis Forbes označil s majetkem 7 miliard korun jako 32. nejbohatšího Čecha, měl nalézt kolemjdoucí mezi hřbitovem a rybníkem nedaleko od domu, kde miliardář bydlel. Podle informací Aha! se měl údajně zastřelit.

„Smrt muže prověřujeme. Vzhledem k okolnostem případu nemůžeme poskytovat žádné bližší informace,“ řekl policejní mluvčí Jakub Kopřiva. Společnost, kde byl předsedou dozorčí rady, skon svého šéfa potvrdila. Nicméně nepotvrdila, zda šlo o nalezeného muže. „Naše firma i celý region v jeho osobě ztrácí obrovského patriota, který žil pro tento kraj i tuto společnost,“ psalo se na stránkách podniku. O tom, proč si měl magnát sáhnout na život, se ve velkém spekuluje. Proslýchá se, že ho měly zlobit zdraví a problémy ve firmě. Štěpánek by totiž většinovým vlastníkem Sokolovské uhelné a její zisky klesají.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.