Paroubek zveřejnil plat: Beru 77 440 Kč měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Paroubek zveřejnil plat: Beru 77 440 Kč měsíčně!

Jiří Paroubek s přítelkyní Petrou Kováčovou.
Jiří Paroubek s přítelkyní Petrou Kováčovou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Konečně! Šéf ČSSD Jiří Paroubek včera ukončil spekulace ohledně svých příjmů a zveřejnil výši svého platu. Měsíčně si prý čistého vydělá 77 440 korun. „Vydělám dost na to, abych pokryl náklady na splácení hypoték na dva byty, leasing na automobil a ještě mi dost zbude, navíc mám rezervu v podobě úspor.

O výdaje se navíc podělím se synem Jiřím,“ tvrdil včera Paroubek.

Ke zveřejnění své finanční situace se rozhodl kvůli spekulacím o jeho příjmech a výdajích. „Objevily se výpočty, že buď mám nějaké černé příjmy, nebo mi hrozí takřka bída,“ řekl šéf ČSSD. Bývalé přítelkyni svého syna Kristýně a vnučce Viktorce nabízí, že jim starší byt ve Stodůlkách na tři roky zdarma pronajme. Už dříve ale Kristýna řekla, že v nabízeném bytě bydlet nechce. „Je v druhém patře bez výtahu. Navíc tam není ani doktor,“ říká Kristýna. Pokud bydlení odmítne, je Paroubek připraven vnučce spořit na vlastní bydlení.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.