Vydával se za Karolinku (14): Lákal muže na sex a vydíral je! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Vydával se za Karolinku (14): Lákal muže na sex a vydíral je!

Tomáš Janiak (vpravo) obětem splácí milion.
Tomáš Janiak (vpravo) obětem splácí milion. (Foto Aha! – Zdeněk Matyáš)

Tři roky vězení s pětiletou podmínkou. Tak potrestal soud Slováka Tomáše Janiaka (38). Ten se na internetových seznamkách vydával za čtrnáctileté dívky a lákal muže na sex.

Jakmile sexuchtivý zájemce poslal zálohu pro »Karolinku, Sárinku či Lucinku«, začal Janiak mluvit za rodiče dívek a chlípníky tvrdě vydíral s tím, že vše zveřejní. Celkově z nich vytáhl jeden milion korun! Od basy dispečera kamionové dopravy zachránil jen fakt, že se ke všemu přiznal, je netrestaný a poškozeným splácí vylákané peníze. 

Jeden z inzerátů Tomáše Janiaka  

Dobrý den, jmenuji se Karolínka, mám 14 let. Táta od nás odešel, máma je na tom špatně, zkouším tohle. Panna už nejsem, mám uzounkou pipinku. Hledám staršího muže, který by mi dával kapesné. Jeden byl moc hrubý a nelíbilo se mi to. Chtěla bych předem aspoň 1000 korun.

Oběti i obžalovaní

Muži, které Janiak vydíral, se jako zájemci o sex s nezletilou osobou dostali do křížku se zákonem. Policie je stíhala pro přečin navazování nedovolených kontaktů s dítětem a výrobu a jiné nakládání s dětskou pornografií. Z deseti chlípníků osm vyvázlo s podmíněným zastaveným stíhání, zbylí dva vyfasovali podmíněný trest.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.