Babička-mučitelka si odsedí 8 let: Je Valerie po smrti? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Babička-mučitelka si odsedí 8 let: Je Valerie po smrti?

Soňa K. vinu popírala. Pokud víte, kde Valerie je, volejte linku 158.
Soňa K. vinu popírala. Pokud víte, kde Valerie je, volejte linku 158. (koláž Blesk.cz)

Měla se o ni starat, dávat jí lásku a péči. Místo toho Soňa K. vnučku Valinku (8) krutě týrala. Kde dívka je, odmítá prozradit. Soud ženě včera potvrdil osm let.

„Přes veškeré úsilí se nepodařilo zjistit, co se s Valerií stalo ani kde se nachází,“ řekl soudce Alexandr Sotolář. Podle některých indicií dívka může být po smrti, pro její okolnosti ale nejsou důkazy. Soudce tak potvrdil trest osm let. Soňa K. si rozsudek poslechnout nepřišla, dorazila však Valinčina druhá babička, která její zmizení oznámila policii. „Je to lhářka prolhaná. Jen ona ví, kde Valerie je,“ řekla﷯. Týrání Valinky popsali policistům starší sourozenci, o které se Soňa K. do zatčení také starala. „Třeba s ní hodila o zem, bila ji vařečkou přes zadek,“ popisovala starší sestra (12).

Přečtěte si
DWEI
22. 1. 2020 • 09:02

Těch postihů by mělo být víc - soud, který vnoučata svěřil této odporné ženské do péče i když byla trestána za týrání vlastních dětí...Pak sociální pracovnice, která prováděla kontroly - nekontroly a stačilo jí sdělení, že holčička je u sousedů a ona byla třeba v sousední místnosti zbitá a přivázaná s roubíkem v ústech.... Strašné!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.