Hořel autobus plný lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Hořel autobus plný lidí!

Motorovou část autobusu číslo 215 uhasili až hasiči.
Motorovou část autobusu číslo 215 uhasili až hasiči.

PRAHA – V Praze včera hořel autobus MHD číslo 215! Stalo se to na křižovatce ulic Novodvorská a Durchova, kde začala hořet motorová část vozu.


„Řidič byl upozorněn svým kolegou, takže zastavil a všichni cestující v pořádku vystoupili,“ řekl vyšetřovatel pražských hasičů Vladimír Polanecký. Požár zapříčinilo podle vyšetřovatele poškození systému elektrické instalace v kombinaci s palivovým systémem. Škodu na autobusu odhadl vyšetřovatel na 120 000 korun.

Je to už druhý požár autobusu krátce za sebou. Při nedělním výbuchu chladiče autobusu v Praze 8 se zranilo pět žen. Měly opařené a od chladicí kapaliny poleptané nohy.

Neubrzdil tramvajKliknutím zvětšete

PRAHA – Pražská hromadná doprava nemá právě šťastné dny. Po dvou autobusech totiž včera ráno smůla dostihla i dvě tramvaje. Na Malostranském náměstí nestačil řidič jedné soupravy včas zabrzdit a narazil do další, jedoucí před ním. Pro nic netušící cestující v obou tramvajích naštěstí náraz skončil jen leknutím a zpožděním – nehoda totiž zhruba na čtvrt hodiny omezila provoz přes Malostranské náměstí. Škoda činí zhruba deset tisíc korun.


Autor: (gol), (zr)
Foto pro Aha! – Roman Půta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.