Britové najali načerno polské stavaře: Renovace? Ne! Demolice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Britové najali načerno polské stavaře: Renovace? Ne! Demolice

Britští manželé si objednali na renovaci svého baráku v hodnotě téměř milionu korun partu polských dělníků a odjeli na dovolenou. Když se vrátili a uviděli, co se s jich domečkem stalo, neměli daleko k infarktu.
Britští manželé si objednali na renovaci svého baráku v hodnotě téměř milionu korun partu polských dělníků a odjeli na dovolenou. Když se vrátili a uviděli, co se s jich domečkem stalo, neměli daleko k infarktu. (Foto Profimedia.cz)

Takové řemeslníky je lepší držet daleko od domu! Britští manželé si objednali na renovaci svého baráku v hodnotě téměř milionu korun partu polských dělníků a odjeli na dovolenou. Když se vrátili a uviděli, co se s jich domečkem stalo, neměli daleko k infarktu.

Delia a Mick Cunninghamovi (oba 60) sedí před svým vybydleným domem v Hardingstone a stěží zadržují slzy. Zatímco byli na dovolené, polská partička téměř nesáhla na práci, zato si z jejich domova udělala hospodu, bordel a záchod v jednom.


Vodka a holky
Manželé všude nacházejí desítky prázdných lahví od vodky, museli vyměnit matrace v manželských postelích, protože tam zedníci spali zřejmě i v zablácených botách, kuchyň je zavalena zbytky jídel a horami špinavého nádobí. S chozením na záchod si Poláci starost nedělali, velkou louži moči nechali u jedné zdi domu.
„Dověděli jsme se, že si sem vodili i prostitutky, a nebyli líní si dokonce objednat kabelové předplatné sportovního kanálu,“ říká Mick Cunningham.

Jako v chlívku
Vše, co přitom chtěli, bylo renovovat dům, aby se dal lépe prodat. Hodlají se totiž přestěhovat blíž k synovi, který trpí Aspergerovým syndromem. „V kuchyni to vypadá jako v chlívku, po celém domě chodili v totálně zablácených botách. V květináčích jsou nedopalky od marihuanových cigaret,“ dodává manželka. Cunninghamovi mají smůlu, dělníky si najali načerno, žadný soud jim nepomůže. Z vydaných peněz jim ale spousta zbude v podobě stavebního materiálu, kterého se Poláci téměř nedotkli. Okapy a další věci budou ještě potřebovat.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.