Hodný soused Spider-Man: Čistí střechny na Floridě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hodný soused Spider-Man: Čistí střechny na Floridě!

Tohle se rozhodně nevidí každý den...
Tohle se rozhodně nevidí každý den... (Foto Instagram)

Lámali jste si někdy hlavu, co asi dělají superhrdinové, když zrovna nepotírají zločin v ulicích měst? Tak už nemusíte, odpověď nabízí floridský Spider-Man, který v rámci »vedlejšáku« čistí střechy!

Kuriózní video, které zachytilo chlapíka pracujícího v převleku pavoučího muže, sdílel na sociálních sítích jistý George Martinez. „Venku prší, hřmí a já se kouknu z okna a vidím tohle,“ popsal nevšední scenérii. Brzy pro média ale poskytl vysvětlení celé historky. „Je to táta mého kamaráda, který vlastní firmu na úklid. Oblek dostal ke Dni otců. No a zbytek znáte!“ smál se George.

Spider-Man už míří do kin...
Fanoušci Pavoučího muže už jistě vyhlížejí datum 4. července. Právě ten den vstoupí do českých kin nový snímek Spider-Man: Daleko od domova, ve kterém »Spidey« zavítá do Evropy a který se natáčel i v České republice! A první zámořské ohlasy jsou více než slušné...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.