Cyklista (†24) spadl ze skály | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Cyklista (†24) spadl ze skály

Hasiči měli problém se k tělu cyklisty vůbec dostat.
Hasiči měli problém se k tělu cyklisty vůbec dostat. (TV Nova)

PRAHA – Na skále ve svahovitém terénu poblíž Davle u Prahy si včera muž z obce Strnady s dalekohledem všiml bezvládného lidského těla, vedle něhož leželo jízdní kolo.

Na skále ve svahovitém terénu poblíž Davle u Prahy si včera muž z obce Strnady s dalekohledem všiml bezvládného lidského těla, vedle něhož leželo jízdní kolo.

„Případ byl hlášen odpoledne, kvůli těžko přístupnému terénu se ještě v podvečer lékařům nepodařilo ohledat tělo muže, který zřejmě zemřel při pádu z kola,“ uvedla mluvčí středočeské záchranné služby Nina Šeblová.

„Je těžké tělo mladíka ze skály sundat, leží v nepřístupném terénu, přivolali jsme horolezce,“ uvedl důvod velitel zásahu hasičů Jan Galus.
Lékaři nakonec svoji domněnku potvrdili. „Muž zemřel na mnohočetná poranění způsobená pádem,“ dodala večer Šeblová.

Lidé, kteří přihlíželi zásahu záchranářů, mluvili i o možné plánované sebevraždě cyklisty. „Kdyby jen sjel z cyklostezky, která po skále vede, zůstal by viset výš,“ uvažoval jeden z mužů. Příčinu smrti nyní vyšetřují policisté.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.