Jeďte na Slapy - Postarají se o vás lékaři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jeďte na Slapy - Postarají se o vás lékaři!

Ukazatele na stromě vyzývají k výběru kvalitních lékařů.
Ukazatele na stromě vyzývají k výběru kvalitních lékařů. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Bojíte se odjet na dovolenou do Egypta nebo Asie? Děsí vás představa indonéského zubaře a nebo tasmánského kardiochirurga? Nezoufejte a odjeďte na Slapy! Nejenže ušetříte desítky tisíc za zájezd, ale u vody se můžete potkat se špičkovými českými lékaři!

V rozlehlé chatové obci Sosna na Slapské přehradě je totiž několik chat, které patří lékařům. Tedy ne přímo jim, ale pražským nemocnicím IKEM a Motol. „Na naši chatu jezdí zaměstnanci našeho ústavu,“ potvrdil Aha! Jiří Partyš z oddělení zdravotních pojišťoven v IKEMu. „I my tam máme tři chatky po dvaceti lůžkách. Od jara do podzimu na ně jezdí naši zaměstnanci s rodinami,“ přidal se Martin Holcát, náměstek léčebně preventivní péče z FN Motol. Většina chatek zde dříve patřila velkým socialistickým podnikům, například Pragooděvu nebo firmě Vodní zdroje. I tyto podniky sem posílaly na zasloužené pracovní rekreace ROH své zaměstnance. „Dnes už tu jsou podnikové jen chatky motolské nemocnice a jedna IKEMu,“ dodává Milena Míková, která patří mezi místní starousedlíky.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.