Smutný konec pátrání po Zuzaně (†37): Mámu dvou dětí našli mrtvou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smutný konec pátrání po Zuzaně (†37): Mámu dvou dětí našli mrtvou

Zuzana byla pohřešována čtyři dny. Policisté našli tělo v Šáreckém údolí.
Zuzana byla pohřešována čtyři dny. Policisté našli tělo v Šáreckém údolí.  (Facebook.com)

Konec všem nadějím! Zuzana V. (†37) z Prahy, která v neděli odešla z domova na jógu a už se nevrátila, je mrtvá. Policisté našli její tělo včera odpoledne v Šáreckém údolí.

Cesta matky dvou malých dětí vedla v neděli v podvečer z pražského Žižkova v Praze 3 na Národní třídu v centru metropole. Lidé ji naposledy viděli, když nastupovala do tramvaje číslo 9 na žižkovské zastávce Lipanská. Podle jejího manžela, který pochází z Peru, nechala doma mobilní telefon. Neměla ani doklady, které jí před časem někdo ukradl. Jak se ocitla v Šáreckém údolí v Praze 6, zůstává otázkou. Právě do Divoké Šárky přivedlo včera dopoledne policisty dosavadní pátrání. Se psy a za pomoci vrtulníku prohledali celé údolí a ženu bez známek života našli.

Byla to vražda?

Policisté objevili tělo v půl druhé odpoledne. „Za jakých okolností žena zemřela, budeme nyní zjišťovat. Zatím není jasné, jestli se jedná o sebevraždu, nešťastnou náhodu, nebo násilný trestný čin,“ konstatoval policejní mluvčí Jan Rybanský.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.