Šílená žaloba na rodiče: Zplodili mě bez svolení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Šílená žaloba na rodiče: Zplodili mě bez svolení!

Antinatalismus se velmi rychle šíří celou Indií!
Antinatalismus se velmi rychle šíří celou Indií! (Foto Reprofoto Youtube, Facebook)

Antinatalismus: pro většinu asi naprostá novinka... V Indii ale už poměrně rozšířená ideologie! Teď o bizarním systému hodnot ví celý svět – Raphael Samuel (27) se totiž soudí s vlastními rodiči. Za to, že jej přivedli na svět!

Nová ideologie tvrdí, že by mělo být rozmnožování lidstva zakázané, a když už se tak stane, tak je to chyba rodičů! Život je pak podle antinatalistů bezdůvodným a kompletním utrpením. „Proč musím pracovat? Dělat věci, co nechci? Trčet v zácpách? Trpět bolestí, vypořádávat se s depresí? Přitom jim šlo jen o jejich uspokojení! Rodiče jsou pokrytci a sobci!“ vykládá muž z Bombaje své zvrácené teze.

„Chci, aby si celá Indie uvědomila, že jsme přišli na svět, aniž bychom s tím souhlasili!“ vysvětluje Ind s falešnými vousy a brýlemi ve svém videu. „Když už jsme se narodili bez našeho požehnání, tak by o nás mělo být postaráno! Rodiče by nám měli platit za to, že žijeme,“ hřímá. S rodiči se kvůli doživotní »podpoře« dokonce soudí!

Hesla, která razí:

„Pokud skutečně miluješ děti, žádné nemáš!“

„Neplodnost je sexy!“

„Nic jim nedlužíš, mají tě na zábavu místo hraček či psa.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.