Zákeřný útok skupiny mužů. Cizinci pobodali mladíka (17): V těle měl osm ran! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zákeřný útok skupiny mužů. Cizinci pobodali mladíka (17): V těle měl osm ran!

Na místě činu zůstala fólie, na které záchranáři pobodaného mladíka ošetřovali.
Na místě činu zůstala fólie, na které záchranáři pobodaného mladíka ošetřovali. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Celkem osmkrát zajel nůž do těla mladíka (17) z Olomouce. V centru hanácké metropole ho v noci na neděli přepadla a pobodala skupina cizinců.

Podle zdroje Aha! se mladý muž vracel přes park domů. Cestu mu na hlavní aleji v parku měla zastoupit skupina mužů. Následně hoch inkasoval osm bodných a bodnořezných ran. Mladík měl velké štěstí, že se mu ještě podařilo zavolat záchranku a ta byla velmi rychle na místě. 

Do nemocnice

„Mohu potvrdit, že v noci ze soboty na neděli došlo ve Smetanových sadech v Olomouci k závažné události. Vzhledem k vážnosti situace a s ohledem na vyšetřování nemůžeme v tuto chvíli poskytnout bližší informace,“ sdělila policejní mluvčí Marie Šafářová. „Z﷯ místa jsme transportovali nezletilou zraněnou osobu do olomoucké fakultní nemocnice,“ sdělil mluvčí olomoucké záchranky Pavel Lampa.

Je stabilizovaný

Nejdřív byl hoch ošetřen na oddělení ARO, odkud putoval do péče lékařů dětské kliniky olomoucké fakultní nemocnice. Její mluvčí Adam Fritscher sdělil: „Jeho stav je stabilizovaný a v tuto chvíli je mimo ohrožení života.“

Skupina cizinců zaútočila na chlapce na hlavní aleji olomouckých Smetanových sadů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.