Američanka Adrianne (36): Nešťastnice, nebo spíš klikařka? Kolik životů má?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Američanka Adrianne (36): Nešťastnice, nebo spíš klikařka? Kolik životů má?!

Američanka Adrianne (36): Nešťastnice, nebo spíš klikařka?
Američanka Adrianne (36): Nešťastnice, nebo spíš klikařka? (Foto Profimedia.cz)

Lepí se na ni smůla, nebo má naopak obrovskou kliku? Inu, jak se to vezme... Bývalá tanečnice Adrianne Haslet (36) přežila bombový atentát na Bostonském maratonu, vrátila se do života i s jednou nohou, ale teď ji srazilo auto. Ona ale přežila opět!

Rok 2013: Slavný Bostonský maraton se chýlí ke konci, když v cílové rovince vybuchne nastražená bomba, kterou tam nastrčili muslimští fanatici Džochar a Tamerlan Carnajevovi, přistěhovalci ze severního Kavkazu.

Mezi spoustou zraněných sténá na zemi i divačka Adrianne. Hezká blondýnka se pak stala symbolem neporazitelného ducha Američanů: ačkoli přišla o nohu, dokázala se vrátit do života, podporovala další zmrzačené a rodiny obětí. Dostala protetickou končetinu a v roce 2016 začala trénovat na Bostonský maraton 2016, který také úspěšně absolvovala.

Nebyla vidět

Leden 2019: Šest let nato je nezdolná Adrianne zase na dně. V sobotu ji na přechodu pro chodce smetlo auto. Skončila v nemocnici a už má po operaci. Kamárádům poslala fotku, jak leží na nemocniční posteli se zafixovaným krkem. „Ten náraz mě vymrštil do vzduchu a při dopadu jsem si pořádně natloukla celou levou polovinu těla. Jsou tam zlomeniny, čekají mě ještě další operace,“ uvedla Adrianne. Policie sdělila , že řidič, který americkou hrdinku srazil, špatně viděl kvůli tmě, dešti a tmavému oblečení oběti.
Každopádně ale Adrianne žije, jako by měla devět životů jako kočka...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.