Taková (ne)normální rodinka z Anglie: V kočárku vozí umělé děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Taková (ne)normální rodinka z Anglie: V kočárku vozí umělé děti!

Adam a Holly se svými »ratolestmi«
Adam a Holly se svými »ratolestmi« (foto ara)

Když si malé holčičky hrají s panenkami, je to roztomilé, když si s nimi ale hrají dospělí lidé a starají se o ně jako o živé děti, je to přinejmenším zvláštní. Stejně jako chování Britky Holly Smith (23) a jejího partnera Adama Taylora (26), kteří společně »vychovávají « tři plastová »miminka«.

„Jsou to naši andílci,“ pochvaluje si své ratolesti pár z Romfordu v anglickém hrabství Essex. S panenkami si ale nehrají jen doma, berou je s sebou všude. Jednu má Holly v kočárku, další dvě nosí Adam v náručí. Na první pohled jsou panny od skutečných dětí takřka k nerozeznání. A i partneři se k nim chovají tak, jako by byly skutečně živé. Osudný potrat Za vše prý může rok 2009, kdy bylo Holly patnáct let a zjistila, že je těhotná. Tehdy viděla jediné řešení: potrat. Jenže zanedlouho začala svého rozhodnutí trpce litovat. „Zničilo mě to, trpěla jsem depresemi. Cítila jsem se sama a prázdná, probrečela jsem kvůli tomu měsíce,“ přiznává mladá žena, která pak dlouhé roky trpěla úzkostmi. Když je překonala a ona – už dospělejší – zatoužila být maminkou, nedařilo se jí otěhotnět. Loni pak objevila realistické panenky.

S Adamem si koupili hned tři, což je sice vyšlo v přepočtu na 45 tisíc korun, ale nelitují prý jediné! Každý den je berou na procházky a milují je jako vlastní děti. Je za blázna „Christopher má šest měsíců, Lola a Logan jsou dvojčata,“ vypráví o nich Holly. „Lidé nás často zastavují a říkají nám, jak jsou naše děti krásné. Nechce se jim věřit, že nejsou pravé, tak jim je vždy dávám do náruče, ať si je pochovají,“ dodává žena. Ne všichni ale mají pro její chování pochopení. „Občas slýchám, že jsem blázen a že jsem divná. Někteří lidé mě nechápou,“ přiznává Holly. Z jejich řečí si ale nic nedělá, víc ji trápí to, že jsou s Adamem nezaměstnaní, a dětem tak musí kupovat nové hadříky z druhé ruky po second handech.

Christopher (uprostřed) s dvojčaty Lolou a Loganem.

Pravidelně s nimi chodí na procházku.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.