Vstřikování silikonu do varlat ho zabilo: Za vše může zvrhlý kult! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Vstřikování silikonu do varlat ho zabilo: Za vše může zvrhlý kult!

Jack se přidal k děsivému gay kultu.
Jack se přidal k děsivému gay kultu. (facebook.com)

Opravdu bizarní důvod smrti zjistili lékaři u Australana Jacka Chapmana (28). Mladý muž, který se přidal k nebezpečnému homosexuálnímu kultu, si stříkal nadměrné množství silikonu do varlat, a to se mu pekelně vymstilo.

Jeho problémy začaly když se přidal do gay komunity, kde působil Dylan Hafertepen. Hafertepen ve skupině nastavil vztahy tak, aby se mu všichni museli podřídit a on byl jejich alfa samcem, kterého musí poslouchat. Všichni členové museli podepsat kontrakt, který je zavazoval k tomu, že Dylanovi patřili, museli přijmout jeho příjmení a nosit kolem krku obojek. Jednoduše spadali do jeho vlastnictví.

Skupina kromě těchto praktik provozovala také během BDSM časté vpichování silikonu do pohlavního orgánu, aby jejich »nádobíčko« bylo co největší. Kromě toho, že si Jack Chapman nechal líbit všechny tyto zvrácenosti, přepsal na Hafertepena tři týdny před jeho smrtí veškerý svůj majetek v hodnotě 200 tisíc dolarů, což je cca 4,6 milionu korun. Podle pluska.sk je ze zprávy z pitevny jasné, že za jeho smrt mohl také právě nadměrný silikon v jeho varlatech. Jackova matka viní z úmrtí syna právě vůdce smečky Dylana, který všechny k těmto šílenostem navedl.

Jack se přidal k děsivému gay kultu.

Jack se přidal k děsivému gay kultu.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.