Kráska spojovaná s Kuciakovou vraždou. Ficova sexy Trošková: Má hnízdečko za 6,5 milionu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kráska spojovaná s Kuciakovou vraždou. Ficova sexy Trošková: Má hnízdečko za 6,5 milionu!

Ficova sexy Mária: Má hnízdečko za 6,5 milionu!
Ficova sexy Mária: Má hnízdečko za 6,5 milionu! (Foto Vladimír Benko – Plus JEDEN DEŇ a Plus 7 dní)

Když je holka »šikovná«, může si žít milionově. V reklamě s tímto sloganem by mohla z fleku vystupovat Mária Trošková (31). Chráněnkyně slovenského expremiéra Roberta Fica (54), která se zapletla s lidmi spojovanými s vraždou novináře Jana Kuciaka (†27), si užívá svého nového luxusního hnízdečka.

Ficova někdejší hlavní státní poradkyně se stáhla z veřejného života právě po Kuciakově vraždě letos v únoru. Vyšlo totiž najevo, že udržovala milenecké vztahy s Antoninem Vadalem, který je spojován s italskou mafií, o níž Kuciak psal poslední článek. Ve spojitosti s tím, že kdysi dělala modelku, se jí teď říká »Miss mafie«. Ústup z výsluní ale vůbec neznamená, že by snad na ni Fico, který někdejší modelku bral všude s sebou, zanevřel. Slovenští novináři nedávno odhalili, že právě jeho bodyguardi Troškovou stěhovali do jejího nového luxusního bytu.

Hypotéka jako řemen

Hnízdečko v bratislavské čtvrti Petržalka si půvabná Mária pořídila za 250 tisíc eur, což je zhruba 6,5 milionu korun. Její mezonet s vířivkou má rozlohu téměř 90 metrů čtverečních a terasu o výměře více než 53 metrů čtverečních. Nyní se ukázalo, že Trošková už je zapsána jako majitelka v katastru nemovitostí a na byteček si vzala stoprocentní hypotéku. K ní se dostala díky tomu, že si o ni zažádala ještě předtím, než začala i na Slovensku platit přísnější pravidla. Novináři se ale podivují, jak mohla tak vysoký úvěr získat, když její tabulkový plat dělal 929 eur, tedy něco málo přes 24 tisíc korun.

Ficova sexy Mária: Má hnízdečko za 6,5 milionu!

Ficova sexy Mária: Má hnízdečko za 6,5 milionu!

Přečtěte si
-bello-
9. 11. 2018 • 09:29

Je to věc Slováků, že si jejich Fico vydržuje štět.ku, já jen, že mají levný byty , v Praze ( kde je Slovákům blaze ) by si zaplatili víc. Kuciak je mi lhostejný, tak jak zbytek Slovenska.Říkat o štět.ce Miss Mafie je fakt ulítlý.Ta holka je totiž zcela blbá, tedy není konspirativně mafiánská

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.