Ztracený školák (13) se našel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ztracený školák (13) se našel!

Školák byl nezvěstný přes týden.
Školák byl nezvěstný přes týden.  (Facebook)

Pátrání po školákovi (13) z Chebska, který před více než týdnem odešel z domova a nikdo o něm nevěděl, má šťastný konec. Chlapec žije, pátrání policisté odvolali v sobotu večer.

Kde přesně a kdo školáka našel, zatím policie nesdělila, na případu stále pracuje. „Chlapec byl nalezen živý. Prohlédne jej lékař, zda je v pořádku,“ řekla policejní mluvčí Kateřina Böhmová. Policisté v noci ze soboty na neděli procházeli dům, kde školák žije. „Matka celou dobu držela kluka uzavřeného v baráku,“ napsal krátce po chlapcově nalezení jeho otec na sociální síti. Vzápětí zprávu smazal, v neděli pak uvedl, že se unáhlil. „Ta první informace, co jsem dal na Facebook, byl úlet,“ uvedl. „Synek je živý, zdravý, čte si, odpočívá, čeká ho nějaký ten výslech, tak uvidíme,“ dodal. Matku se nepodařilo kontaktovat, její mobil byl nedostupný.



Přečtěte si
6010
29. 10. 2018 • 08:07

Je to celé divné.To se chtěla rodina zviditelnit? Lidé jsou toho schopní. Jen co to stálo peněz, to hledání, ty stovky policajtů.Pokud se kluk schoval doma, tak by měl dostat na ***.A pokud si to vše vymysleli, tak bych jim to dala zaplatit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.