V jedenácti měla sex s dospělých chlapem: Andrejka (†15) se oběsila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

V jedenácti měla sex s dospělých chlapem: Andrejka (†15) se oběsila

„Byli jsme si blíž a blíž,“ tvrdil u soudu Pavel K.
„Byli jsme si blíž a blíž,“ tvrdil u soudu Pavel K. (Foto Aha! – David Malík)

Osm let! Tak dlouho může strávit v base Pavel K. (30). Před čtyřmi lety měl sex s Andrejkou (†15), tehdy jí bylo 11. Dívka od té doby v sobě nosila trauma. Letos v srpnu se oběsila, svůj odchod z tohoto světa vysílala v přímém přenosu na internetu. Muž včera stanul před soudem za pohlavní zneužívání.

„Když jsme se poznali, myslel jsem, že je jí určitě víc než patnáct let. Rozuměli jsme si, byli jsme si blíž blíž,“ tvrdil muž před soudem. Sex se školačkou přiznal, tvrdí však, že vše bylo na vzájemné dohodě a že Andrea dělala všechno dobrovolně. „Je mi moc líto, co se stalo. Rodičům jsem se chtěl omluvit až po soudu. Nechtěl jsem, aby to vyznělo, že chci pro sebe nějaké body,“ řekl obžalovaný.

Styk v autě
Pavel a tehdy jedenáctiletá Andrea se poznali v roce 2014 při hraní internetové hry. Psali si a pak se i sešli. Nezůstalo ale jen u procházek a povídání. Na polní cestě v jeho autě za vesnicí měli několikrát po sobě klasický i orální sex. Vztah trval asi půl roku a pak skončil. 

Podřezané žíly
Po rozchodu začala mít Andrea psychické problémy. Končila základku, ale místo budoucnosti plánovala sebevraždu. Když si šla loni koupit nůž s tím, že si podřeže žíly, cestou se svěřila spolužákovi. Ten vše ohlásil třídní učitelce a to, co se odehrává v hlavě mladé dívky, začali řešit rodiče i lékaři. Léky ani pobyt na psychiatrii ale nepomohl. Následovaly další pokusy o sebevraždu, až se dívce letos v srpnu podařilo zoufalý čin dokonat. Doma na zahradě se oběsila a svoji smrt sdílela v přímém přenosu na sociální síti. Někdo to viděl a zavolal policii. Na místo dorazil i lékař a dívku převezli do nemocnice, přesto tam však zemřela.

Andrea se několikrát pokusila o sebevraždu.

Zdrcení rodiče
Rodiče dívky včera poprvé stanuli tváří v tvář muži, který podle všeho rozpoutal události, jež vedly ke smrti jejich dcery. „Vůbec nevím, co říct. Pořád ji máme před očima. Nikdy se s tím nevyrovnáme,“ řekl Aha! dívčin otec.

K soudu přišli i zoufalí rodiče (vpravo).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.