Nové podezření o zmizelém letu MH370: Kapitán byl posedlý sexy dvojčaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Nové podezření o zmizelém letu MH370: Kapitán byl posedlý sexy dvojčaty!

Zaharí Ahmad Šáh se před zmizením choval divně.
Zaharí Ahmad Šáh se před zmizením choval divně. (Foto: Facebook)

V červenci vyšetřovatelé zveřejnili závěrečnou zprávu, ve které konstatovali, že o zmizení letadla Malaysia Airlines v březnu 2014 nikdo nic neví. Teď ale vyšlo najevo podivné chování kapitána.

Zkušený pilot Zaharí Ahmad Šáh (†53) totiž celý rok před zmizením až nezdravě sledoval na sociálních sítích sestry Čchi Min Lan a Lan Čchi Chuej. Sexy dvojčatům-modelkám, o třicet let mladším, komentoval fotky a dělal jim neslušné návrhy. A podobně nevhodně se vyjadřoval o politice, například premiéra označil na Facebooku za blbečka. U normálních lidí to spadá do svobody slova, jenže na piloty se musí v jistých ohledech brát přísnější metr – mají přece odpovědnost za stovky lidí.

„V aerolinkách je mělo alarmovat, že pro ně létá někdo s tak vyhraněnými protivládními názory,“ konstatuje letecký publicista Geoffroy Thomas. Nová zjištění tak přidávají na síle hypotéze, že měl Šáh psychické problémy a s letadlem se schválně zřítil do vln.

Modelky neslušného fanouška ignorovaly.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.