Flastr pro Zemana? Trenky pálit neměl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Flastr pro Zemana? Trenky pálit neměl!

Spálení červených trenýrek Milošem Zemanem
Spálení červených trenýrek Milošem Zemanem (ČTK)

Hradní pálení trenýrek prezidentem Milošem Zemanem (73) z poloviny letošního června má dohru. Hoření červeného kusu textilu se totiž nelíbí České inspekci životního prostředí (ČIŽP) a zahájila přestupkové řízení.

Velké červené trenky umělecká skupina Ztohoven v roce 2015 vyvěsila trenky na Hradě místo prezidentské standardy a hlava státu je později získala od Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových. Inspekce neupřesnila, jestli správní řízení vede proti samotnému Zemanovi či proti kanceláři prezidenta.

Na video s Milošem Zemanem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
14. 8. 2018 • 21:50

Kdyby bylo 1.dubna, mohlo se to brát jako Apríl!. To snad ani není možné, co všechno se těm chudákům hodí, jen aby mohli napadat Zemana! Kterýpak ubožák „nahlásil” Zemana, že poškodil pálením trenýrek životní prostředí? ČIŽP se zahájením přestupkového řízení pouze zesměšnila! Proč se nepokutují cikáni, když stále vypalují kabely, to je o hodně škodlivější pro životní prostředí, nebo když se pálí čarodějnice, to by musela platit pokuty skoro každá ves. Nojo, ale do toho by nemohli zatáhnout Zemana.

kahuda
14. 8. 2018 • 16:39

Tak trenky se pálit nesmějí,ale co taková zapálená auta na ukázku hašení našimi požárníky...Tak to by mně zajímalo daleko víc.To by musel být super flastr.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.