Znásilnil dívku (8) za bílého dne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Znásilnil dívku (8) za bílého dne!

Zbytky policejní pásky mezi prodejnou motorek a pivovarem.
Zbytky policejní pásky mezi prodejnou motorek a pivovarem. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Strach, pláč, nářek... Do křoví v areálu devět let opuštěné firmy v Ostravě zatáhl zatím neznámý muž holčičku (8). Tam měl nebohé děvče sexuálně zneužít. Odporný čin se odehrál v neděli odpoledne. Holčičku tam měl odvléct muž bez domova, bylo mu mezi 25 a 30 lety.


Armáda policajtů
„Zarostlý je, měl mít rezavé vlasy. Alespoň to říkali policisté, ti se mě ptali, zda jsem takového štíhlého a vysokého neviděla,“ říká Pavla Beregiová (54). Obyvatelka nedalekého domu při venčení psa pouze viděla velký stan, který policisté v místě pohlavního zneužití dítěte postavili. „Byla jich tu celá armáda, a i dnes tu obchází,“ ukázala na dvojice, které korzují v okolí místa činu i během pondělí.


Jsou tam feťáci
„Je to tu velmi nebezpečné území. Pod stromem se tady scházejí feťáci, kteří si do žil píchají drogy, a nikdo s tím nic nedělá. Teď tu měli znásilnit holku, tak vnučku sleduji a doprovázím na každém kroku,“ řekla babička Taťána Didovičová (52).

Zkratka do školy
Přitom vnučka Valerie (12) si křovinatým místem zkracuje cestu do školy. „Raději budu chodit delší, ale bezpečnější trasou. Nerada bych, aby tu na mě někdo vyskočil a ublížil mi. Té holčičky je mi moc líto,“ řekla Valerie.



Police: Zákon nám zakazuje mluvit
„Kriminalisté prověřují veškeré informace, okolnosti a souvislosti případu, který se odehrál o víkendu v Ostravě. Poškozenou je nezletilá dívka,“ uvedla mluvčí policie Soňa Štětínská a dodala: „Vzhledem k věku se jedná o zvlášť zranitelnou oběť, nelze proto být ze zákona v této věci konkrétnější.“

Místní babička o místě, kde došlo ke znásilnění dítěte:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.