Kam se hrabou Spider-Man a King Kong: Mýval vyšplhal na mrakodrap! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kam se hrabou Spider-Man a King Kong: Mýval vyšplhal na mrakodrap!

Mýval strávil na římse v posledním patře skoro půl dne, nakonec se nechal vylákat na kočičí žrádlo na střeše.
Mýval strávil na římse v posledním patře skoro půl dne, nakonec se nechal vylákat na kočičí žrádlo na střeše. (Foto ČTK)

Hrál si na Spider-Mana? Nebo snad na King Konga? Hitem sociálních sítí se stal mýval, který šplhal po dvaadvacetipatrovém mrakodrapu v Minnesotě!

Podle odborníků nejspíš zmerčil někde níž holubí hnízdo a pokusil se jej vyplenit, pak se asi něčeho lekl a dal se na úprk směrem vzhůru. „Lidé ho nejdřív viděli ve třetím patře, přes noc pak vylezl až na římsu toho posledního, dvaadvacátého, kde se uvelebil,“ popsal reportér Tim Nielsen, který událost monitoroval.

Ač pod chlupáčem zela šedesátimetrová propast, obavy o jeho bezpečí byly zbytečné. „Mývalové jsou dobří lezci, na domy umí šplhat stejně jako na stromy,“ ujistil Erik Morton z odchytové služby, která zvířeod okraje střech odlákala na vůni kočičího žrádla. Pak už ho snadno chytili a přemístili do bezpečí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.