Tři poleptaní v nevěstinci: Prostitutka kyselinou »zklidňovala« hosty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tři poleptaní v nevěstinci: Prostitutka kyselinou »zklidňovala« hosty!

Dům, kde se incident s kyselinou odehrál.
Dům, kde se incident s kyselinou odehrál.  (Foto Aha! – Zbyněk Schnapka)

Proč prostitutka (46) polila hosty kyselinou? Incident se začíná vyjasňovat. Předcházet mu měl bujarý večírek, který se zvrtnul ve rvačku. Policisté ženu obvinili a pustili domů. Pro její čin je totiž prý omluva. 

Žena, která v nevěstinci pracuje jako prostitutka, měla v pátek údajně od své šéfové dostat klíče od klubu. „Jezdí domů vlakem, tak aby nemusela čekat venku,“ uvedla majitelka domu, kde se podnik nachází.

Popíjela s partou

Když se klub zavřel, měla útočnice s partou dalších lidí, ve které byli dva muži a jedna žena, přejít přes ulici naproti do baru. „Tady popíjeli, pak se vrátili zpět do klubu a slavili dál,“ dodala majitelka domu. Jenže mejdan se zvrtnul. „Začali se prát. Žena popadla čisticí prostředek, kde byl vysoký obsah kyseliny, a na rváče jej chrstla,“ prozradil zdroj Aha!

Měla omluvu

Zásah proti rváčům je podle policie polehčující okolnost. „Ženu jsme obvinili z ublížení na zdraví z omluvitelné pohnutky,“ řekla policistka Veronika Hokrová. Útočnici strážci zákona pustili už v neděli večer z cely předběžného zadržení domů.

Zranění kyselinou

Poleptaní byli tři lidé. Zásah žíravinou nejvíce odnesla žena (33). Tu policisté našli ležet jen v podprsence v průchodu domu, kde klub sídlí. Měla poleptaný obličej a dekolt a vrtulník ji odvezl do popáleninového centra na pražských Vinohradech. Tady skončil i jeden ze dvou mužů (39, 26). Druhý se léčí ve Fakultní nemocnici Plzeň.

Co je to omluvitelná pohnutka? 

„Rozumí se tím, že trestného činu se dopustí ten, kdo úmyslně způsobí těžkou újmu na zdraví na dvou a více osobách v silném rozrušení ze strachu, úleku, zmatku v důsledku předchozího zavrženíhodného jednání poškozených. Za takové jednání může být uložen až šest let vězení,“ řekl klatovský advokát Rostislav Netrval.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.