Nic nestačil ukrást! Zapomněl na místě motorku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nic nestačil ukrást! Zapomněl na místě motorku!

 (pro Aha! Policie ČR)

KAPLICE – To tu ještě nebylo! Zloděj, který se vydal vykrást garáže na motokrosové dráze, po vyzrazení nejenže odešel s prázdnou, ale na místě ještě ve spěchu zanechal svoji motorku a další věci.

To tu ještě nebylo! Zloděj, který se vydal vykrást garáže na motokrosové dráze, po vyzrazení nejenže odešel s prázdnou, ale na místě ještě ve spěchu zanechal svoji motorku a další věci.

Hodně zbrklý byl asi zloděj popleta, který vyrazil loupit na motokrosovou dráhu na Českokrumlovsku. První překážky se mu podařilo překonat snadno. Na garáži přelomil visací zámek a dostal se dovnitř. „Odtud si chtěl odnést ruční motorovou pilu a dva křovinořezy za 21 tisíc korun,“ vyjmenovala Aha! mluvčí policie Michaela Pavlíčková.

Pak ale následovala smůla za smůlou. „Byl policejní hlídkou vyrušen a ukradené věci odhodil,“ řekla mluvčí. Nečekaným překvapením se zřejmě dostal do takového tlaku, že raději rychle zvolil jiný způsob úniku, než původně plánoval.

Utéct se mu sice podařilo, ale zapomněl na místě činu několik svých opravdu cenných věcí. „Našli jsme opodál opřený motocykl, přilbu, batoh a dalekohled, který tam pachatel ve spěchu či ve zmatku zanechal,“ dodala Pavlíčková. To zřejmě povede k brzkému odhalení zbrklého zloděje.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.