Nevšední úkaz z USA: Identická dvojčata si berou identická dvojčata! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nevšední úkaz z USA: Identická dvojčata si berou identická dvojčata!

Josh a Brittany, Jeremy a Briana: O fous mladší sestru to táhlo k mladšímu bratrovi, druhý pár vytvořila starší dvojčata.
Josh a Brittany, Jeremy a Briana: O fous mladší sestru to táhlo k mladšímu bratrovi, druhý pár vytvořila starší dvojčata. (Foto Facebook)

Až nadejde jejich velký den, Brittany a Briana Deanovy (obě 31) budou muset oddávajícího ujistit, že nevidí dvojmo. Jsou to totiž identická dvojčata a brát si budou Joshe a Jeremyho Salyersovi (oba 34), kteří jsou... Identická dvojčata!

Brittany a Briana z Virginie potvrzují, že dvojčata spojuje speciální pouto. Obě se stejně oblékají, obě vystudovaly práva a obě teď pracují ve stejné advokátní kanceláři.
A obě rovněž měly problém najít »toho pravého«.

„Už když jsme byly malé holky, byly jsme si jisté, že na nás někde čekají dvojčata. Stejní kluci, kteří nás požádají o ruku v tentýž den,“ prozrazuje Briana.

Mladší s mladším

Sen se jim začal plnit loni v srpnu, když na Festivalu dvojčat v Ohiu poznaly Joshe a Jeremyho z Nashvillu. „Bylo to magické. Hned mezi námi přeskočila zvláštní energie, čas se jakoby zastavil!“ líčí nadšeně Brittany, podle níž si děvčata bráchy nemusela rozebírat – o fous dříve narozená Briana se totiž okamžitě zakoukala do staršího Jeremyho, zatímco mladší Brittany to automaticky táhlo k Joshovi.

Zásnuby byly stylové, jak to asi bude vypadat na svatbě?

Bratři, kteří mimochodem rovněž pracují ve stejné továrně a podobně jako Briana a Brittany odmala snili o tom, že si jednou vezmou dvojčata, se před pár dny rozhodli požádat své vyvolené o ruku.

A udělali to stylově: Koupili totožné prsteny, navlékli stejné obleky a před sestry (oblečené do stejných šatů) poklekli současně. Obě děvčata špitla »ANO« a i svatba bude pochopitelně společná. „Jsme nejšťastnější páry dvojčat na světě,“ shodují se dvojice.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.