Honzu (†19) ukopali k smrti! Skončili ve vazbě, hrozí jim doživotí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Honzu (†19) ukopali k smrti! Skončili ve vazbě, hrozí jim doživotí...

Zavražděný Honza.
Zavražděný Honza.  (Foto Aha! – Jana Ulrichová, Karel Kopáč, Facebook)

Až 20 let nebo i výjimečný trest hrozí dvěma mladíkům, kteří surově ubili svého známého Honzu M. (†19) ze Žatecka. Jeho tělo odvezli do lesíka u Bítozevsi, kde ho našel myslivec. Soud je včera poslal do vazby.

Podle přátel byl Honza hodný a nekonfliktní kluk. Byl vyučený automechanik, opravami aut se také živil. Proč se ale dostal do sporu s mladíky, vyznavači kickboxu, kteří jsou obviněni z jeho vraždy, ale nikdo z jeho přátel netušil. Spekuluje se o drogách a dlužných penězích.
U domu, kde Honza žil, vytvořili jeho přátelé pietní místo se svíčkami, květinami, ale i součástkami aut, která opravoval. Někdo z přátel mu tam položil i láhev od rumu, energy drink a jointa. Aha! oslovilo i jeho rodinu, neměli ale sílu mluvit.

Oba obvinění, Honzovi vrstevníci, stanuli včera před soudem, který je po více než dvou hodinách jednání poslal do vazby. „Za vraždu spáchanou zvlášť surovým způsobem jim hrozí až 20 let nebo i výjimečný trest,“ řekl státní zástupce Vladimír Jan.



Přečtěte si
zadnice
29. 1. 2018 • 11:22

Obnovit trest smrti!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.