Mladík vypadl z vlaku: PŘIŠEL O OBĚ NOHY, DRUHÝ DEN ZEMŘEL! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mladík vypadl z vlaku: PŘIŠEL O OBĚ NOHY, DRUHÝ DEN ZEMŘEL!

Záchranáři mladíka okamžitě převezli do nemonice, kde byl napojen na plicní ventilaci a uveden do umělého spánku.
Záchranáři mladíka okamžitě převezli do nemonice, kde byl napojen na plicní ventilaci a uveden do umělého spánku. (Aktu.cz)

V horor se změnila předvánoční cesta vlakem. Z rychlíku nedaleko Rudoltic u Lanškrouna v sobotu vypadl za jízdy mladík (†21). Při pádu si poranil hlavu a přišel o obě nohy. Druhý den v nemocnici zemřel.

Slovácký expres, který mířil do Prahy, musel kvůli tragické nehodě nouzově zastavit. Provoz na frekventované trati byl tak na více než dvě hodiny přerušen. Proč cestující ze soupravy vypadl, je zatím záhadou. Jedna verze hovoří o tom, že svědek z protijedoucího vlaku viděl muže na stupátku vagonu, ze kterého pak spadl do kolejiště. Podle Aktu.cz cestující z rychlíku uvedli, že mladík vypadl otevřenými dveřmi. „Nemůžeme nyní s určitostí říct, co se stalo. Musí se to svědeckými výpověďmi potvrdit, což bude trvat několik dní nebo týdnů. Uvidíme, zda kolegové případ odloží, nebo obviní nějakou osobu, která by za to mohla být zodpovědná,“ uvedla policistka Lenka Vilímková. Vlak muži amputoval nohy nad koleny a ten utrpěl rozsáhlé poranění hlavy. O život bojoval v nemocnici v Hradci Králové. V neděli však na následky zranění zemřel.

Mrtví jsou dva
V Pardubickém kraji se v sobotu staly na železnici tragické nehody dvě. Kromě kolize v Rudolticích vlak srazil a zabil muže také v Pardubicích.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.