Co koupit pod stromeček? Ježíšek podle znamení zvěrokruhu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Co koupit pod stromeček? Ježíšek podle znamení zvěrokruhu!

Pořád nevíte, co nadělit pod stromeček?
Pořád nevíte, co nadělit pod stromeček? (profimedia.cz)

Každoročně si lámeme hlavu s tím, co by našim blízkým mohlo pod stromečkem udělat největší radost. Řídit se pochopitelně můžeme selským rozumem. Co ale takhle letos vyzkoušet tajemnou sílu astrologie? Možná budete překvapeni, jak se obdarovávanému trefíte do vkusu!

BERAN  (21. 3. – 19. 4.)
Berani jsou od přírody aktivní, neústupní a sobečtí. Navíc milují luxus. Proto je jistě potěší nějaký pěkný kousek značkového oblečení nejlépe v červené barvě, sportovní vybavení nebo vstupenky na koncert oblíbeného zpěváka.

BÝK (20. 4. – 20. 5.)
Také toto rohaté znamení si libuje v luxusu. Býci se rádi nechávají hýčkat a více než kvantita je zajímá kvalita. Neuděláte chybu, když pořídíte dobrou belgickou čokoládu, sadu sypaných čajů či dárkové balení kávy. Ženy jistě uvítají poukaz na masáž.

BLÍŽENCI (21. 5. – 20. 6.)
Lidé narození v tomto znamení rádi dlouze přemýšlí. Uděláte jim tedy radost detektivním románem nebo předplatným oblíbeného časopisu. Blíženci jsou také dominantní v činnostech, kde využívají ruce. Vedle proto nesáhnete ani s krémem na ruce či pěkným náramkem.



RAK (21. 6. – 22. 7.)
Raci jsou sen-
timentální, vyžívají se v dárcích, které jsou ručně vyrobené. Popusťte uzdu fantazii a zkuste jim doma naložit hermelín, připravit utopence nebo spíchnout vkusný zimní svetr. Nebaví-li vás cokoli vyrábět, pořiďte Rakovi stříbrný prstýnek nebo láhev kvalitního alkoholu.

LEV (23. 7. – 22. 8.)
Příslušníci tohoto znamení chtějí za každou cenu vypadat dobře a výjimečně. Dobrým tipem na dárky pro ně jsou třeba výstřední ozdoby do vlasů a nevšední šperky. Můžete ale koupit i lístky na operu nebo krajkové spodní prádlo, nejlépe ve vínové barvě.
 

PANNA (23. 8. – 22. 9.)
Panny nejvíce ocení praktické dárky. Nemají rády nepořádek, proto rozhodně zabodujete diářem na nový rok, zápisníkem nebo chytrými hodinkami. Ocení ale také menší domácí spotřebiče a nářadí. Správnou volbou jsou i různé biopotraviny.


 VÁHY (23. 9. – 22. 10.)
Toto znamení miluje hudbu. Proto mu darujte cokoli, co s muzikou souvisí: CD oblíbeného interpreta, MP3 přehrávač nebo nová sluchátka. Váhy neurazíte ani lahví dobrého červeného vína nebo květinami.
 

ŠTÍR  (23. 10. – 22. 11.)
Štíři jsou prý obdařeni největším sex-appealem ze všech znamení. Proto se trochu odvažte a pořiďte jim sexuální hračku či vyzývavé spodní prádlo. Pro starší příslušníky tohoto znamení se hodí pod stromeček zabalit klobouk, kravatu nebo DVD se starým českým filmem.

STŘELEC  (22. 11. – 21. 12.)
Tihle lidé milují dobrodružství a překvapení, proto se jich nikdy neptejte, co by chtěli pod stromeček dostat. Největší radost jim udělá letenka do exotické destinace, příruční vařič nebo jinou netradiční vychytávku. Střelci také milují zvířata. Pokud máte možnost, kupte jim pejska nebo kočičku.



KOZOROH  (22. 12. – 19. 1.)
U Kozorohů je nejlepší zjistit, která činnost je nejvíce naplňuje. Těm, kteří sportují, uděláte radost funkčním tričkem a teniskami. Pokud je baví výtvarné umění, jsou správnou volbou skicáky a pastelové barvy. Pokud si pořád nejste jistí, obdarujte je finančním obnosem. Jsou to totiž velcí šetřílci.

VODNÁŘ  (20. 1. – 18. 2.)
Vodnáře je vůbec nejtěžší obdarovat. Jedno je však jisté – milují nové technologie. Správnou volbou jsou tedy tablety, notebooky i telefony. Nechcete-li do nich příliš investovat, postačí ponožky s vtipným motivem, stylové pero i brazilská káva.
 

RYBY  (19. 2. – 20. 3.)
Lidé narození ve znamení Ryb rádi fantazírují. Co jim zaručeně udělá radost, je fantasy román, potraviny z exotických zemí i netradiční parfémy. A chcete-li je vidět u stromečku slzet dojetím, vytvořte jim fotoknihu ze společných fotografií.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.