Policejní ředitel smetl sanitku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Policejní ředitel smetl sanitku!

Sanitka vyvázla z nehody jen s promáčknutými dveřmi. Do doby, než bude opravena, je mimo provoz.
Sanitka vyvázla z nehody jen s promáčknutými dveřmi. Do doby, než bude opravena, je mimo provoz. (pro Aha! – Martin Průša)

SOBĚSLAV – Ředitel okresní policie v Táboře Jiří Brabec má malér! V Soběslavi ve zpětném zrcátku přehlédl sanitu, která jela se zapnutými výstražnými majáky k případu, a vrazil do ní. Škoda je sto tisíc korun.

Ředitel okresní policie v Táboře Jiří Brabec má malér! V Soběslavi ve zpětném zrcátku přehlédl sanitu, která jela se zapnutými výstražnými majáky k případu, a vrazil do ní. Škoda je sto tisíc korun.

Snad jen zázrakem se nikomu nic nestalo. „Je mi samozřejmě líto, co se stalo. Tu sanitku jsem neviděl. Jsem jen velmi rád, že to takto dopadlo a nebyl nikdo zraněn. Nyní je to už věc policistů, kteří tuto událost prošetřují jako každou jinou běžnou nehodu,“ sdělil Aha! ředitel policie Jiří Brabec.

Policejní ředitel chtěl v Soběslavi přejet do levého pruhu, jenže v tu chvíli tudy sanitka projížděla. „Jen mírně do boku vozu ťuknul, jak ale saniťák zastavil, tak auto neubrzdil a narazil do zadních dveří sanity,“ popsal událost člověk z personálu záchranky.

„Policisté na místě srážky provedli u obou řidičů dechovou zkoušku na alkohol, ta vyšla jako negativní,“ potvrdila včera mluvčí policie Jana Kameníková. Policejní ředitel Brabec může být kromě zákazu řízení postižen finančně či kázeňsky.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.