Lobbista je v lékařské péči: Janoušek se do vězení nevrátil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lobbista je v lékařské péči: Janoušek se do vězení nevrátil!

Janoušek se trestu nadále vyhýbá.
Janoušek se trestu nadále vyhýbá. (Foto ČTK)

V neděli o půlnoci vypršela lobbistovi Romanu Janouškovi (49) lhůta, do kdy se měl vrátit do vězení. Tam ale nedorazil. Podle advokáta proto, že je v akutní lékařské péči.

O tom, že Janoušek nenastoupil, už informovala soudy brněnské bohunická věznice. Jenže soudy se nemohou shodnout na tom, kdo má policii dát příkaz, aby lobbistu dodala k výkonu trestu. Podle Městského soudu v Praze je to na moravských kolezích, jelikož rozhodli o přerušení Janouškova trestu. V Brně se domnívají, že je to na soudu v hlavním městě, protože tam rozhodli v Janouškově případě prvoinstančně. 

Za mřížemi má Janoušek strávit 4,5 roku za to, že podnapilý srazil ženu poté, co ji naboural auto. Ve vězení byl lobbista přibližně 1,5 roku.

Přečtěte si
ivanak
28. 11. 2017 • 11:49

Přesně tak,ten onemocní vždy,když to potřebuje.Taky jsem viděla záběry,jak se dobře bavil.On je přeci někdo.Ostatní by si to odseděli s plnou parádou a za to,co on provedl,by dostal obyčejný smrtelník mnohem větší trest.Porazil ženu autem,ujel z místa činu a když ho chytili,tak měl alkohol v krvi,za to dostal 4,5 roku,to je úplně směšný trest a ještě si ho neodsedí.SUPER v právním státě..

6010
28. 11. 2017 • 10:51

Tak doufám, že to, že si Janoušek dělá ze všech srandu a do vězení samozřejmě nenastoupil, že k tomu přihlédne soud při posuzování jeho žádosti o prominutí zbytku trestu.Tento člověk je má všechny na háku a do vězení prostě nepůjde.Co by tam dělal, že jo? On lobbista Janoušek.Ten má na to své lidi, kteří ho z toho vysekají.Ale s tím zdravím, to se směje celý národ, je trapný.Pamatuji si, jak se nedávno koupal na dovolené někde v moři a byl zdravý jako rybka.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.