Výbuch Trumpa: Do pozoru, zku*vysyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Výbuch Trumpa: Do pozoru, zku*vysyni!

Donald Trump
Donald Trump (Foto: Reuters, ČTK)

Země, kterou vede, stojí na pokraji nukleární války s KLDR, má se vyrovnat s devastací, kterou přinesly hurikány, pomoci podobně stiženým chudým karibským státům. V agendě prezidenta Donalda Trumpa (71) ovšem na nejvyšším místě stojí nesouhlas s tím, že někteří sportovci nestojí při americké hymně v pozoru!

Někteří vrcholoví sportovci, zejména hvězdy amerického fotbalu, začali za zvuků hymny, která se v USA hraje před každým zápasem, poklekat na jedno koleno. Je to jejich forma protestu proti policejnímu násilí na černoších. „Nebudeme vzdávat čest zemi, která dopouští takové nespravedlnosti,“ sdělili. 

Trump to nemůže rozdýchat! „Když někdo nerespektuje naši vlajku, měl by majitel klubu říct: Stáhněte toho zku*vysyna ze hřiště! Ven! Má padáka!“ Pokud prý chtějí mít privilegia v podobě milionových platů, nemělo by se jim dovolit pohrdat skvělou americkou zemí, měli by při hymně povinně stát. Tyhle jeho výroky rozpoutaly v celé Americe učiněné peklo a sympatizanti samozřejmě nepřibývají na jeho straně. Naopak ‒ při hymnách už klečí či dokonce sedí čím dál víc lidí!

Ke sportovcům se přidávají muzikanti – černoši Stevie Wonder (67) a Pharrell Williams (44), jakož i běloši Eddie Vedder (52, Pearl Jam) či Roger Waters (74, ex Pink Floyd).Drž hubu, Trumpe!Celá Amerika neřeší nic jiného, což nakrklo zpěváka Marka Anthonyho (49). „Drž už ku*va hubu o fotbale a udělej něco pro Portoriko! I my jsme občané USA!“ vpálil prezidentovi zostra. Vlast jeho rodičů je opravdu přidruženým územím Spojených států  amerických a po dvou hurikánech je zcela v troskách. Anthony se snaží sehnat peníze na pomoc, stejně jako jeho exmanželka Jennifer Lopez (48).

Odstup, satane Trumpe!

Jiný sportovní protest zřejmě »spáchal« princ Harry (33), jenž v Kanadě zahajoval hry vojenských veteránů Invictus. Při povinném setkání s první dámou USA Melanií Trump (47) si poněkud rýpl. Zdánlivě bezděky schoval dva prostřední prsty do saka a na pár vteřin tak zformoval »ďáblovy rohy« - znamení, jímž se zaříkávají démoni a odhání neštěstí. Bylo to gesto proti Trumpovi, jenž u královské rodiny není zrovna v úctě? Klidně ho mohla urazit čerstvě vytažená archivní nahrávka Trumpova rozhlasového rozhovoru, v němž se 3 roky po tragické smrti Harryho mámy Diany (†36) kasal: „Diana byla cvok, ale stejně bych ji nejspíš vojel!“



Přečtěte si
kozinozka
27. 9. 2017 • 14:57

Evžen Oněgin

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.